Om Cirkulær Garderobe

Mit navn er Camilla og jeg elsker tøj – men jeg elsker ikke den miljøpåvirkning en stor, spændende garderobe medfører.

I Cirkulær Garderobe faciliterer jeg forskellige events med fokus på cirkulært tøjforbrug. Der er så mange fyldte garderobeskabe rundt omkring, med tøj der bare hænger og keder sig. Det tøj skal aktiveres. Sendes i cirkulation. Ud og opleve noget nyt.

Jeg har fundet nøglen til øget tøjglæde via lokalt engagement og deleøkonomi – og det bedste af det hele? Det er virkelig sjovt. Og nemt. Og fik jeg sagt at det var sjovt?

Historien bag

I 2011 inviterede jeg mine venner hjem til et tøjbytte-event. Du ved – alle tager noget tøj med og så bytter man. Det var super sjovt, men også meget… rodet? Store tøjbunker og voldsomt uoverskueligt. Vi gentog det et halvt år senere, og denne gang hang tøjet nogenlunde pænt – i dørkarme, vinduer, på stolerygge og hvor vi ellers kunne finde plads.

Siden da udviklede konceptet sig til en eksklusiv shoppeoplevelse med venner, snacks og vin. Og det fungerede! Ingen rodebunker – bare go’ stil, masser af lækkert tøj og sjove aftener.

I 2018 slog det mig: Hvis det fungerede så godt for mig og mine venner – og efterhånden også venners venner, naboer og kollegaer – så måtte det også fungere for folk jeg ikke kendte endnu! Og sådan opstod Cirkulær Garderobe.